车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

宜家街边多左唔少临时停车点。

楼主
唔知係唔係为咗创文专登搞出嚟的。

有没人知道停係果度有没咩特别要求噶?譬如我停车行开太耐会唔会抄牌?
收藏收藏
沙发
既然你地甘中意停路边,JC来抄牌又MAMA声,甘就一淤比你地停饱巨,不过一样要比钱.正好JC又可以节省巡街油费,又可以减少管理成本和发案率,还可以申请上级节能奖,正系最好的办法.不过全部入你数,鬼叫你有钱开车甘过瘾啊.收队!!!
板凳
原帖由 MAX812 于 2008-7-8 11:18 发表
既然你地甘中意停路边,JC来抄牌又MAMA声,甘就一淤比你地停饱巨,不过一样要比钱.正好JC又可以节省巡街油费,又可以减少管理成本和发案率,还可以申请上级节能奖,正系最好的办法.不过全部入你数,鬼叫你有钱开车甘过瘾啊. ...

唔係啵,好似係滨江西果D係唔洗比钱个播
地板
五洗比钱?你就想了...一律200!
地下室
乜你仲信家下广州有路边停车唔使钱嘅咩,只是你交钱俾管理员定是JC而已

回复 楼主 的帖子

少左,重话多左。
係滨江同宝岗呢边係多咗,其他地方就唔知啦,而且没人收钱,所以先有咁的疑问
滨江西系多左。。几好,其他地方,我琴日经过淘金路,御龙花园前面又有。。好多人可能习惯唔比钱,见到方格唔停估计系怕要比人收钱,包括自己都睇左好耐,确认没人来收钱先停,并打算一有人走埋来要钱就马上撇。。哈哈,冲去Ok便利店买樽水上完厕所就走,没比钱,又唔惊啊sir抄牌

但。。。。。。。。。。。点解得D甘偏僻既地方先有D甘好既野。。其他都系咪表,而且无位。。。
人民路都有不少。