车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 国际漫游

驾驶证年审备忘

RE:请教:事故责任应谁承担.

【(pguard)回复(薯片)的大作】

又一条人命,啲人点解唔可以行天桥或者是人行道,嗰树行前少少就有天桥了,唉~~

自己命没了,还害了几个司机

默哀完,忍唔住要对乱过马路嘅人讲:要S就S远啲,咪行出马路害人

RE:??????????????

【(pguard)回复(老狮子)的大作】

你应该一开始就话俾20鸡佢,咁样边使又交警又拖车咁麻烦

RE:我的车被自行车撞了,怎么办?

【(pguard)回复(老狮子)的大作】

你应该一开始就话俾20鸡佢,咁样边使又交警又拖车咁麻烦

RE:??????????????

【(pguard)回复(飞鱼)的大作】

咁有乜办法保障,唔通下下都要报交警出证明

RE:新仔有问题请教,关于事故逃逸

【(pguard)回复(飞鱼)的大作】

咁有乜办法保障,唔通下下都要报交警出证明

RE:????????

【(pguard)回复(victorb2)的大作】

发展落去就系上报纸头条

PS:楼主台乜车来架?

RE:是撞车党还是敲诈

【(pguard)回复(victorb2)的大作】

发展落去就系上报纸头条

PS:楼主台乜车来架?

RE:??????~~

【(pguard)回复(罗拔)的大作】

做法不可取,不过嗰条友用车撞人,又真系衰格到极点,我G持你划它

RE:刚才非常开心~~

【(pguard)回复(罗拔)的大作】

做法不可取,不过嗰条友用车撞人,又真系衰格到极点,我G持你划它

RE:???????????? ????????10???????????

【(pguard)回复(三脚猫)的大作】

一群SB想出来嘅法律

世界笑话,守法的人为违法的人埋单~!

RE:新交法第一案终审尘埃落定 司机无过错撞人赔10万!(你是怎么看的?)

【(pguard)回复(三脚猫)的大作】

一群SB想出来嘅法律

世界笑话,守法的人为违法的人埋单~!

RE:???????????

【(pguard)回复(科比)的大作】

有牌的土匪

RE:兵哥哥的霸道的确很霸道

【(pguard)回复(科比)的大作】

有牌的土匪

RE:FIT???????????

【(pguard)回复(贝壳仔)的大作】

唔好跳水啊,要跳依两日好跳了,咪等我一买它就跳咁咪晕~

RE:FIT仔嘅手波广州家下好缺货

【(pguard)回复(贝壳仔)的大作】

唔好跳水啊,要跳依两日好跳了,咪等我一买它就跳咁咪晕~

RE:???????“????”?

【(pguard)回复(阿青)的大作】

暗锁几钱啊,我到时都要装,想问下你去嗰间店响边架?
唔该晒

RE:终于成为所谓的“有车一族”了

【(pguard)回复(阿青)的大作】

暗锁几钱啊,我到时都要装,想问下你去嗰间店响边架?
唔该晒

RE:???????????????????

【(pguard)回复(伊达仔)的大作】

点解会冇用呢?如果有心偷当然偷到,但加暗锁只系想使个賊偷车时间加长

RE:装个油路暗锁,依树有冇手工好啲嘅店介绍

【(pguard)回复(伊达仔)的大作】

点解会冇用呢?如果有心偷当然偷到,但加暗锁只系想使个賊偷车时间加长

楼上都冇讲响边间店装手工比较好,几多钱

楼上都冇讲响边间店装手工比较好,几多钱

RE:??????????????,???????,????????

【(pguard)回复(车大炮)的大作】

咁咪好麻烦~~

RE:发现一个最保险的汽车防盗方法,绝对比暗锁好用,完全不用改装汽车

【(pguard)回复(车大炮)的大作】

咁咪好麻烦~~

【(pguard)回复(亚陆)的大作】

天河附近有冇啊

【(pguard)回复(亚陆)的大作】

天河附近有冇啊